CeSeT Moderator
Mesaj Sayısı : 452 Kayıt tarihi : 21/06/08 Yaş : 33 Nerden : .:İstabuL:.
| Konu: Norm - Diss Sagopa Kadıköy Merdiven Çarş. Haz. 25, 2008 1:08 am | |
| Norm - Diss Sagopa Kadıköy Merdiven
(yaw)Bunlar sadece sokakta duyduğum cümleler hadi rap yapalım
tek tek *** ama bak rap bitmez yarrağın tadına varan eve gitmez sikik rhymet in ****** admini dalgaya bak tatmin et kendini loş ışıkta boş kerhane işlet bunu alman için götünü genişlet ben piçin teki zamanla tanırsın sen taşşaktaki en kısa kılsın üsküdar mı lan? biraz akıllanın o merdivenle de sikime tırmanın dikine gidiyorum önüme çıkmayın rapçi sikiyorum varsa göt kayın herşey vatan için askere gitmez lolipop starsa bu şarkı bitmez
dostum kankana sen bir üçlü sar benim iki topum ve birde rapim var çok küfür ediyor böyle yazmasın azdırma sende sikim kalkmasın aynaya bak lan budur derdim dökük evdeki fakir o piçte bendim sen bana söyle cezamı ustan? sagopa ya da fuat kaçar bu kurstan geceler uzun kaz ama yazamazsın sözlerin bana yadigar mapustan
fahişe aldığı işi saymazmış sikilen götler rape doymazmış sokak edebiyatı mı? sözleri gördüm yaptığınız rape götümle güldüm bıdı bıdı bidi bidi bıdı bıdı bidi bidi para için havlama susturun şu iti puncline parshop önce yoruyorum mekan yeraltı flexçi sikiyorum kadıköy dediğin bebek mafyası fanları sübyan rapçi tayfası hadi bana havla hergele diklen ender derken besmele çek len... memeli microfon yow çekte saksafon sus götüne girenleri ağzından kus son samuran say kılıcı da sıkı tut keskin götünde patladı bu barut
dostum kankana sen bir üçlü sar benim iki topum ve birde rapim var çok küfür ediyor böyle yazmasın azdırma sende sikim kalkmasın aynaya bak lan budur derdim dökük evdeki fakir o piçte bendim sen bana söyle cezamı ustan? sagopa ya da fuat kaçar bu kurstan geceler uzun kaz ama yazamazsın sözlerin bana yadigar mapustan | |
|
kastamonurap Admin
Mesaj Sayısı : 420 Kayıt tarihi : 17/06/08 Yaş : 34 Nerden : kastamonu
| Konu: Geri: Norm - Diss Sagopa Kadıköy Merdiven Çarş. Haz. 25, 2008 3:07 am | |
| norm sen daha adını zor yazıyosun bırak sagopaya dıss atmayı evladım tesekkurler kanka | |
|
CeSeT Moderator
Mesaj Sayısı : 452 Kayıt tarihi : 21/06/08 Yaş : 33 Nerden : .:İstabuL:.
| |